Om
Bellevue Byg

 

Detalje og kvalitet i både arbejdets udførelse, materialevalg og i samarbejdet med kunden.

Formålet er at kunne levere flotte og solide løsninger til vores kunder

 

BELLEVUE BYG WORKFORCE

Salgschef Mads Rasmussen (nr. 2 fra venstre) og byggeleder Andreas Jaszczolt (yderst t.h.) er de drivende kræfter bag Bellevue Byg Aps.

En kvalitets-løsning hver gang!

Bellevue Byg benytter sig af et fast team af erfarne håndværkere med mange års erfaring, med en stolthed for det gode og solide arbejde og et øje for detaljen.

Bellevue Byg Aps sætter en ære i at kunne levere håndværksmæssige løsninger i en høj kvalitet og detaljegrad til krævende kunder. Kunder der ønsker at få udført opgaver med lækre detaljer, som der lægges mærke til, og som er til daglig glæde for boligens familie og dens gæster. Vores håndværkerteams består af håndværkere med stor erfaring og engagement i at udføre disse opgaver. I samtale med kunden, vor entreprisechef og byggeleder gennemgår, beregner og aftaler vi opgavens omfang og økonomi.
Desuden lægges der en tidsplan for opgavens gennemførelse.
Drømmer du om at forbedre din og din families bolig så start med en uforpligtende samtale med salgschef Mads Rasmussen på telefon 29 72 32 49 eller send os en email på info@bellevuebyg.dk
Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud og en fast pris på dit projekt 

Vi udarbejder selvfølgelig gerne et fast tilbud til dig. Så har du ro i økonomien omkring dit byggeprojekt. Vores tilbud indeholder også gerne VVS- og El-entreprisen hvis du ønsker en totalentreprise.  

Se vores seneste projekter

Lad dig inspirer til selv at få opdateret din bolig – en investering i højere livsværdi for hele familien…

Om os

Bellevue Byg er et lokal forankret håndværkerfirma fra Gentofte, der hovedsaglig arbejder i det Nordsjællandske område. Vi udfører primært byggeentrepriser hvor der indgår tømre-, maler-, murerarbejder men også autoriseret vvs- og elektrikerarbejder så fremt det ønskes indgå i entreprisen.

Læs mere…

Kontakt os

Følg os